Verejtje: Kjo rubrike eshte per programuesit qe posedojne web faqe dhe deshirojne qe kanalet ti vendosin ne web faqet e tyre

1. Zgjidhni kanalin qe doni ta vendosni ne web faqen tuaj2 .Kopjoni html kodin e meposhtem 

Per cdo problem mund te na kontaktoni